Jalan Putri Gunung 100

Desa Kajarharjo

Kalibaru/Oost Java

Tel +62 (0) 333 8301162

       +62 (0) 82234940324

Alleenverkoop : Stap - Inn Travel

Email: stapinntravel@hotmail.com

          mail@rumahkita.info  

www.stapinntravel.com

HOME GUESTHOUSE LIGGING PLATTEGROND PRIJZEN BESCHIKBAARHEID OOST JAVA EXCURSIES BOEKEN STAP - INN TRAVEL LINKS

 

Kalibaru ligt op het oostelijk gedeelte van Oost Java, ongeveer 55 km van Jember en 60 km van Banyuwangi. (70 km van de veerboot naar Bali bij Ketapang). De afstand van de luchthaven van Bali (Ngurah Rai) naar de ferry is 139 km. De afstand van het vliegveld van Surabaya naar Kalibaru is 257 km

Kalibaru is te bereiken met de openbare bus die via Jember gaat. Zowel vanaf Bali als vanaf geheel Java. Tevens per trein vanuit Surabaya of vanaf de aanlegplaats van de ferry van Bali (Ketapang)

Rumah Kita ligt 3 km buiten Kalibaru aan de weg naar Banyuwangi. Aan de weg staat een groot bord bij een zijweg naar Margo Utomo Hillview Cottages. En op de gevel van het winkeltje op de hoek staat :           Rumah Kita ------------300 mtr----------->. Dit weggetje moet u in . Blijf na 50 Meter het weggetje volgen (laat u niet afschrikken door de gesteldheid van het wegdek.)

Na ongeveer 250 mtr ligt Rumah Kita aan de linkerkant. Dit is een doodlopend weggetje in desa Kajarharjo.

Rumah Kita ligt in een voormalige cocospalmen aanplant van 9000 vierkante meter. De tuin aan de achterzijde beslaat zo'n 6000 vierkante meter en hier staan de cocospalmen, mango-, papaya- en bananenbomen en ook diverse andere fruit-bomen zoals rambutan en zuurzak. De tuin eindigt in een klein riviertje met aan de andere kant de rijstvelden van de boeren.

Links is de tuin afgescheiden door een muur en rechts door bomen en struiken die de scheiding vormen met de buren. Over de rijstvelden heen zie je de doorgaande weg naar Banyuwangi/Bali, met op de achtergrond de vulkaan Gunung Raung (3.333 mtr. hoog)

 

Lopen naar de hoofdweg is ongeveer 5 minuten en hier komt regelmatig de Bemo (lokale minibus) die naar Kalibaru gaat. Verder reizen kan met openbaar vervoer maar wij kunnen natuurlijk ook privé vervoer regelen naar Sanur, Kuta, Candi Dasa of Lovina op Bali of naar andere plaatsen op Java tot aan Yogyakarta. 

 

Gunung Raung gezien vanaf terras

Rumah Kita in de avond

 

 

                  

(Home) (Guesthouse) (ligging/plattegrond) (Verhuur/prijzen) (Oost-Java excursies) (boeken/infoaanvraag) (Stap - Inn Travel) (Links)

© 2009/2021 Rumah Kita